Andre tjenester

ANDRE TJENESTER

Vårt hovedmål er fornøyde kunder, i tilegg til våre kjærnevirksomheter har vi et supplerende

tilbud av andre tjenester som vil gi kunden en mest mulig komplett leveranse.

Produksjon

 

Fra vårt verksted leverer vi rør- og stålkonstruksjoner til skipsbygging og on- og offshore industri. Vi utfører også montering og testing av moduler / skids / containere på vårt monteringsverksted

NDT

 

ServiTech har et tett samarbeid med Nordvest Inspeksjon AS og kan tilby tjenester på NDT i forbindelser med oppdrag vi utfører for våre kunder.

Sveising

 

Sveising utføres iht kundens spesifikasjoner. ServiTech har sveisekoordinator, sertifiserte sveisere og egne sveiseprosedyrer for ulike materialer og dimensjoner. Vi har erfaring med sveising av ulike materialer: karbon stål, syrefast/rustfritt, CuNi, Spesielle legeringer (som f.eks AISI4130) og PE (plastsveis)

Dokumentasjon

 

ServiTech har erfaring med levering av dokumentasjon som for eksempel: iht DnV regelverk eller NORSOK, FDV dokumentasjon, IKT med HMS, risikovurdering og beredskapsplan.

Vi kan også hjelpe til med søknadsprosesser opp i mot kommuner, mattilsynet eller andre myndigheter.

Prosjektering

 

ServiTech har egen prosjekteringsavdeling med sentralgodkjenning for ansvarsrett, tiltaksklasse 2 for prosjektering av vannforsynings-, avløps- og fjernvarmeanlegg.

 

Moderne 3D verktøy/CAD program, samt lang erfaring innen fagområdet forsikrer at kunde får levert det beste produktet.

Service

 

ServiTech utfører service på alle typer anlegg innen maritim og industri. Både for generellt vedlikehold og oppgradering av eksisterende anlegg.

For konkret tilbud, ta gjerne kontakt!

ServiTech AS

Ålesundsvegen 1136

6240 Ørskog

Norge

Copyright ServiTech AS @ 2016 All Rights Reserved